HomeseperatorDinant Aventure

Dinant Aventure / Dinant Evasion in de Ardennen

Outdoor-activiteiten en de Ardennen worden vaak in één adem genoemd.. En dat is niet zomaar. Waar kun je beter ‘survivallen’ dan midden in de ruige natuur van de Belgische Ardennen? Dat moeten de makers van Dinant Aventure (Dinant Evasion) vast ook gedacht hebben… Dinant Aventure, het centrum voor de echte durfals, bevindt zich namelijk midden in de Ardennen!

Abseilen, paintballen en meer!

Bij Dinant Aventure kun je talrijke spannende activiteiten ondernemen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij Dinant Aventure! Deelnemen aan een hoogtevreesparcours of abseilen? Of toch liever meedoen aan een spannende dropping? Vergeet niet je zaklamp mee te nemen vanuit je vakantiehuis..!

Je staat er niet alleen voor..

Bij al deze gevaarlijke activiteiten is veiligheid niet geheel onbelangrijk! Je wordt in dit centrum dan ook begeleid door deskundig personeel. Omdat deze begeleiding minimaal 2 talen spreekt, weet je zeker dat je veilig aan de overkant terecht komt en kun je altijd je hart luchten als je spontaan de kriebels krijgt!

Maar Dinant Aventure biedt meer

Zo worden er niet alleen activiteiten georganiseerd binnen het centrum zelf, Dinant Aventure biedt ook de mogelijkheid om excursies en activiteiten buiten het centrum te ondernemen! Zo kun je vanuit het centrum een dagexcursie maken naar de grotten van Han.. Andere mogelijkheden zijn een bezoek aan een brouwerij of de watertuinen, een tocht per Railbike of een rondvaart over de Maas aan boord van de Copère of per elektrisch bootje! De mogelijkheden zijn eindeloos..

Vakantiehuizen in de omgeving van Dinant

Boek je vakantiehuis bij Dinant via Ardennes Relais; Nr 1 in vakantiehuizen in de Ardennen. Kies voor een charmant chalet, comfortabele gite of luxe vakantievilla. Ardennes Relais biedt tal van vakantiewoningen voor een weekendje weg, een midweek of langer in de fraaie omgeving van Dinant in de provincie Namen.

Zoek vakantiehuizen in de omgeving

Gegevens

Adres2 Place Baudouin 1er
5500 Anseremme (Dinant)
Telefoon0032/82/22 64 64
Toegang(vanaf 20 pers.) tussen €19,- en €42,- Scholen tussen €17,- en €40,-
E-mailinfo@dinantaventure.be
http://www.dinantaventure.be