HomeseperatorPlopsa Coo

Ontdek Plopsa Coo met gezinskorting vanuit je vakantiehuis

Let op: Wintersluiting tot 30 maart 2013 

 

Mega Mindy, K3 en Kabouter Plop

Wie kent ze niet, de helden van Studio 100? Denk aan de stoere Mega Mindy, Piet Piraat, de meiden van K3 en natuurlijk Kabouter Plop, de naamgever van dit pretpark in de gemeente Stavelot. Attractiepark Plopsa Coo, voorheen Télécoo, ligt aan de voet van de beroemde watervallen van Coo en biedt plezier voor jong en oud. Het familiepark is mooi geïntegreerd in het Ardense landschap en biedt uitzicht op de vallei van de Amblève. Zeker met kinderen is Plopsa Coo een perfect uitstapje vanuit je vakantiehuis bij Coo van Ardennes Relais.

Nieuwe attracties!

Dat wordt genieten van de Mega Mindy Flyer - Zweefmolen. Laat je meezwieren tot zo´n 65 meter hoog en vlieg even tussen de wolken net zoals Mega Mindy! Ook nieuw is de Vicky The Ride - Rollercoaster. Welke stoere vrienden van Wicky de Viking gaan mee in een rollercoaster vikingboot die je meeneemt op de avontuurlijkste tocht van je leven!

Vakantieplezier voor jong en oud

Je vindt in het park tientallen attracties en daar komen regelmatig nieuwe attracties bij. Verzamelpunt is het authentieke dorpsplein in Ardense sfeer, waar je natuurlijk ook gezellige restaurantjes treft. Waaghalzen razen naar beneden in een bobslee, gillen de longen uit hun lijf in de achtbaan of laten zich nat spetteren in de boomstammen van de Splash.

Rustiger kan ook..

Voor wat rustiger vertier bekijk je Ardense dieren in het wildpark vanuit een treintje, speel je een spelletje minigolf of verdwaal je in het labyrint van hond Samson en zijn baasje Gert. En dat zijn nog maar enkele mogelijkheden! Je kunt bijvoorbeeld ook met clown Bumba op de foto of een spetterende show bezoeken. Of bekijk de omgeving van grote hoogte vanuit de kabelbaan. Misschien is je vakantiehuis wel te zien! In de zomer zijn er vaak evenementen in het park, zoals straattheater, vuurwerk en optredens.

Kortom, Plopsa Coo is een ideale combinatie van natuur, avontuur en een ontmoeting met de bekende televisiehelden. Wedden dat de kinderen vol verhalen terugkomen in jullie vakantiehuis!

Vakantiehuizen in de omgeving van Plopsa Coo Stavelot

Kies voor een vakantiehuis nabij Plopsa Coo en zoek bij Stavelot via Ardennes Relais. Ga je voor een weekje, een midweek of een weekendje weg? Ardennes Relais biedt knusse chalets of luxe gîtes, vrijstaande vakantievilla’s of appartementen. Zoek en boek je ideale vakantiehuis bij Plopsa Coo via Ardennes Relais.

Zoek vakantiehuizen in de omgeving

Gegevens