HomeseperatorLuxe vakantiehuizen in de Ardennen

Geniet van een luxe chalet in de ArdennenLuxe verwennerij in de Ardennen

Een super-de-luxe wellness weekend in een riant chalet in de fraaie Ardennen is een droomwens voor velen. En toch ligt dit binnen je bereik; letterlijk en figuurlijk. Een luxe vakantie in de Ardennen is dichterbij dan je denkt! En of je nu met de voltallige familie een weekendje in alle luxe wil doorbrengen of met je vrienden eens wil genieten van een riant verblijf inclusief sauna, relax fitness ruimte en home cinema system, Ardennes Relais biedt het allemaal.

Een luxe vakantiehuis op maat

Wil je baden in luxe in een 18e eeuws landhuis midden in de Ardennen of je dompelen in weelde in een prestigieuze, stijlvol ingerichte villa bij Spa met geweldig uitzicht over het meer van Warfaaz? De vakantiehuizen van Ardennes Relais zijn er voor kleinere gezelschappen en voor grotere groepen. Wat dacht je van een comfortabel chalet met acht openhaarden, een privézwembad, een hot tub, sauna, jetstream, bibliotheek en pool- en pokertafel? Of liever een kasteel? We hebben het hier dus over werkelijk koninklijk logeren in de Ardennen..misschien ook ’n idee om hier een huwelijksfeest te vieren!

Luxe chalets in de Ardennen voor jong en oud

Rondom onze luxe vakantiehuizen in de Belgische Ardennen is er voor jong én oud van alles te doen. Vissen in een van de beekjes in de buurt afgewisseld met hout sprokkelen voor de open haard of takken zoeken voor het broodjes roosteren. Binnenin je luxe chalet vind je vaak ook diverse fitness- en spelmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een voetbaltafel of een spelcomputer. Ook is er voldoende privacy voor iedereen. De meeste kamers hebben een eigen badkamer en de bedden zijn vaak al comfortabel opgemaakt bij aankomst.
Eigenlijk geniet je van de luxe van een hotel, maar voel je je sneller op je gemak omdat je louter omringd wordt door vrienden of familie; kortom een ideale manier om vakantie in de Ardennen te vieren!

Golfen in de Ardennen

Is golf je sport en wil je je er eindelijk ‘ns een weekendje in de Ardennen aan wagen, kies dan bijvoorbeeld bij Durbuy voor een Fins landhuis met sauna voor 8 personen. Zelfs na meer dan 70 ontvangen enquêtes staat dit vakantiehuis in de Ardennen nog een 9,5 gemiddeld bij Ardennes Relais en het ligt op 2 km van de Five Nations Golf Club.
In de omgeving van deze vermaarde Golf Club bevinden zich trouwens diverse luxe vakantiehuizen van Ardennes Relais in verschillende genres; knusse en intieme chalets of ruime en comfortabele villa’s voor grotere groepen. Sommige zelfs met een uitgebreide designkeuken met prachtig kookeiland, waar je op je gemak heerlijk kunt kokkerellen. Zo wordt het meteen een gastronomische vakantie in de Ardennen!

Geniet van een luxe chalet of gite met zwembad

Mocht het Ardense klimaat een mindere dag hebben, dan is het echt genieten als je gekozen hebt voor een van onze luxe chalets met privézwembad, jacuzzi of sauna. Sommige luxe vakantiehuizen beschikken zelfs over een Turks stoombad of solarium met daarnaast een eigen bar met tap. Mocht je benieuwd zijn naar leuke uitstapjes in de omgeving van je vakantiehuis in de Ardennen, kijk dan ‘ns op je gemak op onze site bij het vakantiehuis van je keuze. Je ziet daar in detail wat er allemaal te beleven valt tijdens je luxe vakantie in de Ardennen!