HomeseperatorVakantiehuizen Ardennen outdoor

Outdoor actief rondom je vakantiehuis in de ArdennenOutdoor activiteiten vanuit je vakantiehuis?

Het ruige en ongerepte landschap rondom je vakantiehuis in de Ardennen is ideaal voor allerlei outdoor activiteiten. Trek je wandelschoenen aan voor een stevige wandel- of hikingtocht, of train je beenspieren op een mountainbike. Vergeet alleen niet om af en toe rust te nemen en te genieten van het schitterende uitzicht vanuit je tuin bij je vakantiewoning van Ardennes Relais!

Op zoek naar sensatie rondom je vakantiehuis in de Ardennen?

Voor de echte sensatiezoekers bieden de Ardennen volop outdoor uitdagingen. Van klimmen tot abseilen, en van paintballen tot echte survivaltochten. In de Ardennen kan het allemaal! Wil je van je uitstapje net iets meer maken? Neem dan deel aan een activiteitenprogramma van een van onze outdoorpartners Club Actif of Venturix Outdoor. Voor groepen of individueel; zij bieden je de spannendste survivalactiviteiten onder leiding van een vast team professionals en enthousiaste instructeurs. Omdat Ardennes Relais en haar outdoor partners alles tot in de puntjes regelen, geniet jij zonder zorgen van je actieve vakantie in de Ardennen!

Outdoor activiteiten in de spetterende Ardennen

De Ardennen worden doorkruist door tientallen grote en kleine rivieren, waarop naar hartenlust gevaren kan worden. Huur een kano of kajak en ontdek de omgeving door rustig over het water te peddelen. Voor de echte waterratten kan je er ook voor kiezen om te gaan raften op wildere wateren. En wat is er fijner dan ’s avonds thuiskomen in een comfortabel vakantiehuis aan het water na een spetterende middag outdoor?

Survivallen in het hart van de Ardennen

Onze outdoor partners, Club Actif en Venturix Outdoor, organiseren allerlei activiteiten voor jong en oud. Of je nu van comfortabele of fanatieke outdoor activiteiten houdt, je kunt op allerlei locaties in de Ardennen terecht. Ga bijvoorbeeld mountainbiken, quadrijden, klimmen en abseilen. Of je nu een dag, middag of liever meerdere dagen op avontuur gaat is geen probleem, want onze outdoor partners hebben een breed aanbod van activiteiten voor je klaarstaan. En kom na zo’n spectaculaire dag heerlijk ontspannen thuis in bijvoorbeeld de vakantiewoning Al’Mazon dat aan de oever van een riviertje ligt. De vakantiehuizen van Ardennes Relais zijn ideaal om een actieve vakantie te combineren met een comfortabel verblijf!

Catering service in de Ardennen

Hoe fijn zou het zijn als je na een intensieve outdoor actie zo aan tafel kan schuiven? De outdoor partners van Ardennes Relais maken dit voor je mogelijk. Verspreid over verschillende regio’s in de Ardennen bieden VenturiX Outdoor en Club Actif deze service aan. Dus ga een actief dagje uit en smul ze!